رئیس صداوسیما در دیدار با جمعی از شاعران:

مهم ترین عنصر هویت بخش در تاریخ و تمدن ایران زبان و ادبیات فارسی است

مهم ترین عنصر هویت بخش در تاریخ و تمدن ایران زبان و ادبیات فارسی است رئیس صداوسیما با اشاره به اینکه مهم ترین عنصر هویت بخش در تاریخ و تمدن ایران زبان و ادبیات فارسی است، اظهار داشت: هویت ما به زبان و شعر فارسی گره خورده است و این دو از هم قابل انفکاک نیست.


به گزارش بازار مقاله به نقل از ایرنا از روابط عمومی صداوسیما، تعدادی از شاعران جوان و پیشکسوت و استادان زبان و ادب پارسی، امروز با رئیس رسانه ملی دیدار کردند.
پیمان جبلی، رئیس صداوسیما در این دیدار با قدردانی از حضور این جمع فرهنگی در سازمان صداوسیما اظهار داشت: این دومین دیدار بنده با استادان زبان و ادب پارسی و شاعرانی است که سهم مهمی در پاسداشت شعر فارسی دارند.
جبلی ضمن اشاره به دو سرفصل مهمی که برای رسانه ملی حائز اهمیت می باشد، اظهار داشت: برنامه های ما بر دو عنوان هویت و عدالت استوار است؛ هویتی که از آن غافل شده ایم و عدالتی که مهم ترین سرفصل گام دوم انقلاب اسلامی است و باید در رسانه ملی به آن توجه گردد.
وی خاطرنشان کرد: صداوسیما در مسیری گام برخواهد داشت که به تقویت هویت و تحقق عدالت منجر خواهد شد.
رئیس صداوسیما با اشاره به اینکه مهم ترین عنصر هویت بخش در تاریخ و تمدن ایران، زبان و ادبیات فارسی است، اظهار داشت: هویت ما به زبان و شعر فارسی گره خورده است و این دو از هم قابل انفکاک نیست.
جبلی با تاکید بر نفوذ زبان و ادبیات فارسی در فراسوی مرزهای کشورمان بیان نمود: در شهر هرات کتابی به دستم رسید که صد شاعر فارسی زبان معاصر از ۱۸ تا ۹۸ سال را با انضمام اشعارشان معرفی کرده بود. محتوای این اثر به قدری جذاب بود که برای من که شاعر نبودم هم قابلیت تولید رسانه ای داشت و با به تصویر درآوردن و معرفی این شعرا می شد مستندی در خور توجه تولید کرد.
این آثار ثروت و نماد اقتدار ما در تمدن ایران هستند که مورد بی مهری قرار گرفته اند و تلاش همه دستگاههای فرهنگی خصوصا صداوسیما را برای ثبت و معرفی می طلبند.
رئیس صداوسیما برگزاری این نشست را نشان ارادت و اهمیت رسانه ملی به ادبیات فارسی دانست و اظهار داشت: شعر می تواند بخش مهمی از مفاهیم جامعه را به مخاطب نشان دهد و بازتاب مهمی از رویدادهای جامعه باشد.
جبلی در انتها با قدردانی از محمد توکلی، شاعر جوانی که شعری در وصف فداکاری شهید نوجوان علی لندی سروده بود، اظهار داشت: این شعر به زیبایی فداکاری و رشادت نوجوان ایذه ای را وصف کرد و امیدوارم این شعر مطلعی برای تولید یک اثر رادیویی و تلویزیونی باشد.
این نشست صمیمی با حضور شاعران جوان و پیشکسوتی چون سعید بیابانکی، ناصر فیض، علیرضا قزوه، مرتضی امیری اسفندقه، افشین علاء، مصطفی محدثی خراسانی، هادی سعیدی کیاسری، علی محمد مؤدب، افسانه غیاثوند، فریبا یوسفی، مریم زندی، عباس باقری، محسن کاویانی، محمد توکلی، سجاد سامانی، محمد حسن جمشیدی، محمد مهدی عبداللهی، سید عبدالله حسینی و احمد بابایی برگزار شد و رئیس صداوسیما شنونده دیدگاه ها و پیشنهادهای آنها برای ارتقای کیفی برنامه های رادیو و تلویزیون بود.

1400/07/27
10:01:00
5.0 / 5
735
تگهای خبر: استاد , دستگاه , كتاب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
بازار مقاله MarketDoc
marketdoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار مقاله محفوظ است

بازار مقاله

فروش مقالات و کتب علمی