آماده سازی موشک جدید چین با توانایی پرتاب ۲۰ ماهواره به صورت هم زمان

آماده سازی موشک جدید چین با توانایی پرتاب ۲۰ ماهواره به صورت هم زمان به گزارش بازار مقاله، موشک جدید چین که می تواند ۲۰ ماهواره را به صورت هم زمان پرتاب کند، درحال آماده سازی است.


به گزارش بازار مقاله به نقل از ایسنا و به نقل از اسپیس، چین درحال تقویت انتخابهای خود برای پرتاب ماهواره های کوچک با موشک جدیدی به نام "اسمارت دراگون ۳" (Smart Dragon 3) است که انتظار می رود بزودی برای اولین بار پرواز کند.
اسمارت دراگون ۳ که با نام "Jielong 3" هم شناخته می شود، آزمایش های جداسازی محموله ها را در هفته گذشته با موفقیت پشت سر گذاشت و طبق گفته شرکت "چاینا راکت" (China Rocket) که توسعه دهنده آن است، حالا برای اولین مأموریت خود وارد مرحله آزمایش پرواز شده است.
اسمارت دراگون ۳ می تواند ۱۵۰۰ کیلوگرم محموله را به "مدار خورشیدآهنگ" (Sun-synchronous orbit) بفرستد.
برپایه گزارش شینهوا، این موشک مقرون به صرفه و بسیار سازگار می تواند حداکثر ۲۰ ماهواره را به صورت هم زمان پرتاب کند.
شرکت چاینا راکت که زیرمجموعه شرکت "آکادمی فناوری سیستم های پرتاب چین" (CALT) به حساب می آید، از موشک سوخت جامد اسمارت دراگون ۳ به منظور پرتاب ماهواره برای مشتریان تجاری استفاده خواهد نمود.
جالب اینجاست که این موشک هم از نظر ظاهر و هم از نظر قابلیت به موشک "لیجیان ۱" (Lijian 1) شباهت دارد که به تازگی توسط شرکت "سی ای اس اسپیس" (CAS Space) ساخته شد و با اولین پرواز خود در ۲۷ ژوئیه، شش ماهواره را به مدار فرستاد. این دو موشک، قوی ترین موشک های سوخت جامد برای پرتاب مداری هستند که چین تابحال توسعه داده است.
شرکت CALT که یکی از دو سازنده اصلی پرتابگرها است، تحت نظارت "شرکت علوم فضایی و فناوری چین" (CASC) قرار دارد. شرکت CALT، موشک سوخت جامد "لانگ مارچ ۱۱" (Long March 11) را توسعه داد که کار خویش را در سال ۲۰۱۵ شروع کرد و تابحال ۱۳ بار با موفقیت از زمین و دریا پرتاب شده است.
"گلکتیک انرژی" (Galactic Energy) و "آی اسپیس" (iSpace)، دو شرکت خصوصی چینی هستند که موشک های سوخت جامد را برای پرتاب ماهواره های تجاری هم به کار می گیرند. این در شرایطی است که شرکت دیگری معروف به "اکسپیس" (Expace)، مجموعه موشک های سوخت جامد "کوایژو" (Kuaizhou) را مدیریت می کند.
"توماس هروزنسکی" (Tomas Hrozensky)، از پژوهشگران "موسسه سیاست فضایی اروپا" (ESPI) طی مصاحبه ای در ماه مارس اظهار داشت: به نظر من، این باور واضح وجود دارد که این وسایل نقلیه جدید به علت خصوصیت های ذاتی خود بعنوان پرتابگر، به نیازهای مهم بخش فضایی چین و بخش بین المللی پاسخ خواهند داد.




منبع:

1401/05/27
13:12:59
5.0 / 5
621
تگهای خبر: آهنگ , پژوهش , شركت , فضا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
بازار مقاله MarketDoc
marketdoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار مقاله محفوظ است

بازار مقاله

فروش مقالات و کتب علمی