هماهنگی جنگنده ها با پهپادها توسط هوش مصنوعی
بازار مقاله: یک سیستم هوش مصنوعی جدید موسوم به ˮMUM-Tˮ به هواپیماهای بدون سرنشین و جنگنده های سرنشین دار اجازه می دهد تا در ماموریت های جنگی با هم متحد شوند.
به گزارش بازار مقاله به نقل از ایسنا و به نقل از نیواطلس، شرکت "BAE Systems" واقع گرایانه ترین تمرین رزمی خود تا به امروز را با استفاده از هواپیماهای سرنشین دار و بدون سرنشین که بعنوان یک تیم عمل می کنند، انجام داده است.
این آزمایشات در محدوده پرواز آزمایشی وزارت دفاع ایالات متحده نشان داد که هواپیماهای جنگنده و پهپادهای مجهز به فناوری پیشرفته ازطریق یک سیستم هوش مصنوعی جدید می توانند با موفقیت در یک عملیات هماهنگ همکاری کنند.
پهپادهای جنگی این روزها به یکی از اصلی ترین ابزارهای نظامی تبدیل گشته اند و این هواپیماهای رباتیک با پیشرفت فناوری هوش مصنوعی، نه فقط توانمندتر می شوند، بلکه به اعضای تیم های عملیاتی امکان می دهند آنها را در کنار هواپیماهای جنگنده به کار بگیرند.
در آزمایش جدید، چندین هواپیمای بدون سرنشین(پهپاد) از سیستم "MUM-T" نه فقط برای کار گروهی در کنار هواپیماهای سرنشین دار در یک تمرین ماموریت نظامی، بلکه برای به اشتراک گذاری داده ها با یکدیگر استفاده کردند.
این سیستم به پهپادها اجازه داد تا از هوش مصنوعی برای حل مشکلات، اجرای تاکتیک های مورد نیاز برای تکمیل ماموریت و مقابله با اقدامات خصمانه استفاده کنند.
در طول این تمرین، یک خلبان انسانی، ماموریت را زیر نظر داشت و با استفاده از یک رابط ماشین-انسان با پهپادها تعامل داشت.
سیستم "MUM-T" بگونه ای طراحی شده است که منبع باز و انعطاف پذیر باشد. این سیستم از الگوریتم هایی برای تصمیم گیری مستقل غیرمتمرکز استفاده می نماید که به آن امکان می دهد با اهداف و فناوری های نوین ماموریتی سازگار شود و همین طور برای توسعه دهندگان شخص ثالث قابل دسترسی باشد.
شرکت سازنده آن می گوید مرحله بعدی آزمایش، شامل گسترش قابلیت های "MUM-T" و نصب آن در انواع بیشتری از هواپیماهای سرنشین دار و پهپادها است.
این فناوری علاوه بر بهبود قابلیت های رزمی و در عین حال کاهش خطرات برای پرسنل نظامی، کاربردهای غیرنظامی نیز در عملیات های اطفاء حریق، جستجو و نجات و اجرای قانون دارد.
"احتشام صدیقی" معاون رییس و مدیر کل راهکارهای کنترل و هوانوردی در شرکت "BAE Systems" اظهار داشت: توسعه فناوری خودران برای حفاظت از جنگنده های ما در مقابل تهدیدات نوظهور بسیار مهمست.
وی ادامه داد: این آزمایش، تعهد تیم ما را برای تسریع در استقرار راهکارهای گروهی سرنشین دار-بدون سرنشین بصورت نوآورانه و قابل اعتماد نشان داده است.
منبع: marketdoc.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب