دبیركل شورای عتف خبرداد:
تدوین شیوه نامه انتخابات تشكل ها و انجمن های علمی كشور
بازار مقاله: دبیر كل شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری از تدوین شیوه نامه انتخاب نمایندگان تشكل ها و انجمن های علمی كشور اطلاع داد و اظهار داشت: این شیوه نامه با هماهنگی وزارتخانه های علوم و بهداشت تدوین شد.
به گزارش بازار مقاله به نقل از مهر، وحید احمدی در حاشیه جلسه ۱۶۲ كمیسیون های دائمی شورای عتف در جمع خبرنگاران در وزارت علوم اظهار داشت: شیوه نامه انتخاب نمایندگان تشكل ها و انجمن های علمی كشور در شورای عتف به تصویب كمیسیون های دائمی این شورا رسید.
تدوین شیوه نامه انتخاب نمایندگان تشكل ها و انجمن های علمی كشور
وی اضافه كرد: برای تایید نهایی باید این شیوه نامه در جلسه شورای عتف مطرح و به تصویب برسد.
دبیركل شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) تصریح كرد: این شیوه نامه با هماهنگی وزارتخانه های علوم و بهداشت و كمیسیون انجمن های علمی و نمایندگان این دو وزارتخانه در كمیسیون های دائمی شورای عتف تدوین شده است.
احمدی تصریح كرد: طبق قانون سه نفر از نمایندگان انجمن های علمی باید در كمیسیون های دائمی شورا حضور داشته باشند كه برپایه این شیوه نامه نحوه انتخاب این نمایندگان تعیین شده است.
وی اظهار داشت: برپایه این شیوه نامه دبیرخانه شورای عتف فراخوان مربوط را به انجمن های علمی كشور اعلام می كند و بعد از آن انجمن های سطح A و B وزارت علوم و انجمن های سطح ممتاز وزارت بهداشت می توانند در انتخابات شركت نمایند و در نهایت ۳ نماینده تعیین شود.
دبیر كل شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری تصریح كرد: درخواست كرده ایم تا جلسه شورای عتف برگزار گردد تا در این جلسه این بخشنامه به تصویب نهایی برسد.
وضعیت اعتراضات شركت های دانش بنیان
احمدی با اشاره به اینكه طبق قانون رسیدگی به اعتراضات شركت های دانش بنیان برعهده دبیرخانه شورای عتف است، تصریح كرد: دبیرخانه شورای عتف طی یك ماه مهلت دارد تا به این اعتراضات رسیدگی كند.
وی عنوان كرد: شیوه نامه رسیدگی به اعتراضات شركت های دانش بنیان تدوین شده و در جلسه آینده كمیسیون های دائمی شورای عتف بررسی خواهد شد.
دبیر كل شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری تصریح كرد: گزارشی از اعتراضات شركت های دانش بنیان به دبیرخانه شورای عتف در جلسه امروز عنوان شد كه تابحال ۷۰ اعتراض ثبت شده است.
احمدی تصریح كرد: ۸۵ درصد اعتراضات مربوط به كارگروه ارزیابی شركت ها در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ۱۱ درصد مربوط به صندوق نوآوری و شكوفایی، ۲ درصد مربوط به گمرك و ۲ درصد در سایر موارد بوده است.
وی افزود: این اعتراض ها به دستگاه های مربوطه ارسال می گردد و اگر پاسخ كافی به این اعتراضات داده نشود مبحث در شورای عالی عتف بررسی خواهد شد. البته میزان اعتراضات وارده در این خصوص بسیار كمتر از میزان شركت های دانش بنیان است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب