کلید مقابله با حساسیت غذایی در بروکلی و توت فرنگی پیدا شد
بازار مقاله: تحقیقی جدید نشان داده یک ماده شیمیایی که به وفور در میوه ها، سبزیجات و گیاهان وجود دارد، واکنش ایمنی بدن در زمان وقوع حساسیت غذایی را سرکوب می کند.
به گزارش بازار مقاله به نقل از نیواطلس، این کشف زمینه را برای توسعه یک درمان طبیعی فراهم می آورد. رنگدانه هایی که در ترکیبات طبیعی موجود در میوه ها، سبزیجات، گیاهان و برگ ها وجود دارد چند مزیت دارویی دارند. تحقیقات نشان داده احتمالاً رنگدانه ها با فراموشی مقابله می کنند، خاصیت های ضد پیری دارند و به تولید نان مناسب افراد دچار دیابت کمک می کنند. حالا پژوهش جدید پژوهشگران دانشگاه توکیو حاکی از آنست که یک رنگدانه خاص به نام «کامفرول» (kaempferol) می تواند با تاثیرگذاری روی سیستم ایمنی بدن، واکنش آلرژی (از جمله حساسیت به مواد غذایی) را با تاثیرگذاری روی سیستم ایمنی بدن کم کند. این درحالی است که حساسیت به مواد خوراکی به تب، اگزما، آسم منجر می شود. در روده انسان زیرمجموعه ای از سلول های ارائه دهنده آنتی ژن به نام سلول های دندریتیک(dendritic cells) وجود دارند که واکنش ایمنی حیاتی برای ایجاد حساسیت غذایی را تحریک می کنند. آنتی ژن ها سلول ها یا APC ها آنتی ژن ها(مواد خارجی که واکنش سیستم ایمنی را تحریک می کنند) را به سلول های تی ارائه می کنند تا آنها را فعال کنند. سلول های دندریتیک نوعی آنزیم به نام رتینالدهید دهیدروژناز ۲ (RALDH۲) تولید می کنند که ماده شیمیایی شبکیه مشتق شده از ویتامین A را به رتینوئیک اسید تبدیل می کند. سپس رتینوئیک اسید موجب ایجاد سلول های T تنظیمی (T-regs) می شود، سلول های ایمنی که پاسخ آلرژیک بدن را سرکوب می کنند. در مطالعه جدید پژوهشگران حدود ۴۰ نوع رنگدانه مختلف را بررسی کردند تا مشخص شود واکنش ها و کارایی RALDH۲ در سلول های دندریتیک بالا رفته است یا خیر. آنها متوجه شدند کامفرول تاثیرگذارترین رنگدانه دراین خصوص است. کامفرول به میزان انبوه در چای، حبوباب، بروکلی، سیب و توت فرنگی یافت می شود.
منبع: بازار مقاله
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب