با ۱۲ تیم پژوهشی؛
پیوستن ایران به كارآزمایی بالینی جهانی برای درمان كرونا
بازار مقاله: معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت از پیوستن ایران با 12 تیم پژوهشی به كارآزمایی بالینی بزرگ سازمان بهداشت جهانی بر روی 4 دارو برای درمان كرونا آگاهی داد.
به گزارش بازار مقاله به نقل از مهر، دكتر رضا ملك زاده در صفحه اینستاگرام خود اعلام نمود: ایران با ۱۲ تیم پژوهشی به كارآزمایی بالینی بزرگ سازمان بهداشت جهانی بر روی چهار دارو برای درمان ویروس كرونا COVID-۱۹ پیوسته است.
سازمان جهانی بهداشت (WHO) از كارآزمایی بزرگ بالینی بر روی چهار دارو برای درمان كرونا آگاهی داد.
این داروها شامل:
۱. تركیب دارویی برای درمان HIV
۲. داروی مالاریا chloroquine و hydroxychloroquine)
۳. داروی ضد ویروس ابولا (remdesivir)
۴. داروی تلفیقی از ( Ritonavir/ lopinavir و اینترفرون بتا)
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت اعلام نمود: ایران كه از بزرگترین ظرفیت تحقیقات پزشكی در منطقه و در میان كشورهای اسلامی برخوردار است، با ۱۲ تیم پژوهشی به مطالعه بزرگ كارآزمایی بالینی سازمان بهداشت جهانی پیوسته است. دكتر Henao Restrepo از بخش تحقیقات واكسن سازمان جهانی بهداشت امیدوار است بمنظور دستیابی به نتایج قوی چندین هزار بیمار از سراسر دنیا در این مطالعه وارد شوند.
وی همین طور اضافه كرده است: كشورهای ایران، آفریقای جنوبی، آرژانتین و كشورهای اروپایی فرانسه، اسپانیا، آلمان، هلند، بلژیك، لوكزامبورگ و انگلستان تابحال به این مطالعه پیوسته اند هیات نظارت بر این كارآزمایی بالینی سازمان بهداشت جهانی كه SOLIDARITY نام گرفته اعلام نموده است بر ایمنی داده های جهانی و نتایج موقت آن در فواصل منظم بطور دقیق نظارت خواهدنمود. بگفته هیات نظارت، برای به دست آوردن نتایج قوی از این مطالعه، به احتمال زیاد چندین هزار بیمار باید جذب شوند. این مطالعه كه می تواند در ده ها كشور صورت گیرد، به ساده ترین شكل ممكن طراحی شده تا بیمارستان های تحت تاثیر ویروس COVID-۱۹ بتوانند در آن شركت نمایند.
ملك زاده در این مطلب آورده است: سازمان بهداشت جهانی همین طور امیدوار است كه یك آزمایش پیشگیری برای تاثیر داروهایی كه ممكنست كاركنان مراقبت های بهداشتی را از عفونت محافظت كند، انجام دهد. سازمان بهداشت جهانی تاكید كرده است تحقیقات بالینی دقیق در طول شیوع یك بیماری همیشه یك چالش بوده است، با این وجود این كارآزمایی ها، دریافت سریع پاسخ ها، كوشش برای فهمیدن اینكه چه چیزی مؤثر است و چه چیزی مهم نیست بهترین روش برای پیش گیری از پیشروی ویروس می باشد.
وی همین طور اعلام نموده است: برای كارآزمایی این داروها آنچه بیش از تعداد كشورها مهم می باشد، تعداد نمونه ها و بیماران شركت كننده است. بر همین مبنا كشورهایی وارد مطالعه شده اند كه از تعداد مناسبی از بیماران برای انجام مطالعه برخوردار می باشند. باتوجه به نمونه های در اختیار كشورها انتظار می رود تا ۲.۵ ماه آینده نتایج اولیه این كارآزمایی مشخص شود. ملاحظات اخلاقی این كارآزمایی بالینی در كمیته های اخلاق پژوهش وزارت بهداشت تصویب شده است.
منبع: بازار مقاله
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب