برای فعالیت در حوزه سلول بنیادی؛
دانشمند ایرانی برنده آكادمی جهانی علوم شد
بازار مقاله: یك دانشمند ایرانی برنده جایزه زیست شناسی آكادمی جهانی علوم (تواس) شده است.
به گزارش خبرگزار ی مهر به نقل از وب سایت آكادمی جهانی علوم، حسین بهاروند محقق حوزه سلول های بنیادی در پژوهشگاه رویان برنده جایزه آكادمی جهانی علوم (تواس) در سال ۲۰۱۹ و در رشته زیست شناسی شده است.
TWAS برندگان جوایز در ۲۰۱۹ میلادی را در بیست و هشتمین كنفرانس عمومی آكادمی و چهاردهمین اجلاس كلی در تریست ایتالیا اعلام نمود.
بهاروند به سبب نقش موثر در تولید و نگهداری سلول های بنیادی و نمایش مفاهیم جامعی از پرتوانی و تمایز این سلول های به سلو ل های عصبی، قلبی و كبدی برنده این جایزه شده است.
حسین بهاروند استاد، موسس و رییس پژوهشكده زیست شناسی و فناوری سلول های بنیادی پژوهشگاه در سال ۱۳۸۲ شمسی برای اولین بار سلول های بنیادی جنینی انسانی و موشی را در ایران تولید كرد و در سال ۱۳۸۷ همراه همكارانش موفق به تولید سلولهای بنیادی پرتوان القایی انسانی و موشی شد. بهاروند تابحال برنده ۳۰ جایزه ملی و بین المللی شده است.
جوایز تواس هر ساله در ۹ رشته كشاوری، زیست شناسی، شیمی، زمین شناسی، ستاره شناسی و علوم فضایی، علوم مهندسی، ریاضیات، علوم پزشكی، فیزیك و علوم اجتماعی اعطا می كند. امسال ۱۳ نفر برنده این جایزه شدند كه چهار نفر آنها از چین، دو تن از تایوان، ۳ نفر از آرژانتین، یك نفر از هند، یك نفر از ایران، یك نفر از مالزی، یك نفر از نیجریه و یك نفر از آفریقای جنوبی بودند.
هر جایزه تواس شامل مبلغ ۱۵ هزار دلار است. برندگان سال آتی میلادی طی یك گردهمایی عمومی در تواس جوایز خودرا دریافت خواهند كرد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب