یک ربات رقیب میکل آنژ شد
بازار مقاله: بازار مقاله: یک استارت آپ ایتالیایی رباتی اختراع کرده است که مانند «میکل آنژ» نقاش، پیکرتراش و معمار نامی ایتالیایی، مجسمه هایی از سنگ مرمر می سازد.
به گزارش بازار مقاله به نقل از ایسنا و به نقل از فیوچریسم، ما درحال ورود به عصر جدیدی از مجسمه سازی هستیم که در آن دیگر مجسمه ها از سنگ های شکسته، اسکنه ها و گرد و خاک تشکیل نمی شود و با پا نهادن فناوری در زمینه مجسمه سازی شاهد حضور گسترده فناوری اسکن، ابر نقاط و طراحی در این عرصه خواهیم بود.
اسکنه یا مغار ابزاری فلزی از جنس استیل یا فولاد است که درودگران بمنظور تزیین، چوب را به وسیله آن تراش می دهند. اَبْر نقاط'(Cloud of Points) مجموعه ای از راس ها در سامانه مختصات سه بعدی است. ابر نقاط مجموعه سه بعدی از نقاط است که خصوصیات سطح خارجی یک شی را توصیف می کنند. این نقاط از آنالیز محیط پیرامون شی و جمع آوری اطلاعات از شکل ظاهری آن به کمک یک اسکنر سه بعدی به دست می آیند.
بتازگی یک استارت آپ ایتالیایی به نام «Robotor» ماشینی اختراع کرده است که تقریباً حکاکی بی نظیری بر روی مرمر کارارا انجام می دهد و شاهکارهای شگفت انگیزی خلق می کند و به خوبی ابزارهای پیشین صنعت مجسمه سازی در دوره رنسانس است.
به گزارش سی بی اس نیوز، «جاکومو ماساری»، بنیان گذار Robotor، اظهار کرده که مجسمه های مرمری او که با ربات تولید شده است، حدودا به خوبی مجسمه های تولید شده توسط انسان هستند.
ماساری البته استدلال کرد که فناوری ربات کار انسان را نمی دزدد، بلکه فقط آنرا بهبود می بخشد.
آخرین ربات مجسمه ساز Robotor که "۱L" نام دارد، با قد ۱۳ فوتی، یک ربات غول پیکر از آلیاژ روی است که قادر می باشد روز و شب با دقت بر روی یک تخته سنگ مرمر حکاکی کند.
این شرکت ادعا می کند که این فناوری چیزی انقلابی نیست. برای اینکه ما درحال ورود به عصر جدیدی از مجسمه سازی هستیم که در آن دیگر مجسمه ها از سنگ های شکسته، اسکنه ها و گرد و خاک تشکیل نمی شود و با پا نهادن فناوری در زمینه مجسمه سازی شاهد حضور گسترده فناوری اسکن، ابر نقاط و طراحی در این عرصه خواهیم بود. جای تعجب نیست که همه از تصاحب این صنعت توسط ربات ها راضی نیستند و استدلال می کنند که ممکنست چیزی مهم در پروسه مدرن سازی فرآیندها با تکنولوژیهای جدید از بین برود.
«لورنزو کالسینای»، مجسمه ساز کلیسای جامع فلورانس، به سی بی اس اظهار داشت: ما در خطر فراموشی نحوه کار با دست هایمان هستیم. امیدوار هستم این فوت و فن و دانش خاص همیشه باقی بماند، بااینکه هرچه بیشتر جلو برویم، حفظ آن دشوارتر خواهد بود.
منبع: marketdoc.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب