چرت زدن های روزانه موجب كاهش حملات قلبی و سكته مغزی می شود
بازار مقاله: مطالعات جدید نشان داده است خواب های كوتاه در طول روز می تواند تاثیر بسزایی در جلوگیری از بروز حمله قلبی و سكته مغزی داشته باشد.
پژوهشگران ۳۴۶۲ شركت كننده سوئیسی را به مدت بیشتر از ۵ سال مورد بررسی قرار دادند. آنها از شركت كنندگان خواستند تا عادت های چرت های خودرا یادداشت كنند و سپس ارتباط بین این عادت ها و بیماری های قلبی را مورد بررسی قرار دادند. این بررسی نشان داد كه خواب های كوتاه (یك یا دوبار در هفته) خطر حمله یا نارسایی های قلبی را در حالتی كه فرد اصلا خواب های روزانه ندارد می كاهد. این ارتباط با چرت زدن های مكرر و همین طور سن بالای ۶۵ نیز دیده نشد. تعدادی از پژوهشگران كه در این مطالعه نقشی نداشتند گفتند: درحالی كه مسیرهای فیزیولوژیكی دقیق ارتباط دهنده ی خواب های روزانه با خطر بیماری قلبی عروقی معین نمی باشد، این پژوهش به مباحث پیرامون نتایج سلامتی در رابطه با خواب های روزانه اضافه می كند و پیشنهاد می دهد كه شاید مدت خواب روزانه مهم نباشد؛ بلكه تعداد آن اهمیت داشته باشد.
این نكته حاكی از مواردی است كه در مطالعات قبلی مورد توجه قرار نگرفته و آن هم تكرار این خواب ها است. اما قبل از آنكه بخواهید این چرت زدن های كوتاه را در برنامه خود قرار دهید، باید بدانید كه این یك مطالعه مشاهده ای بوده و نمیتواند دلیل و رابطه قطعی را بیان كند.
از دیگر محدودیت هایی كه باید درنظر داشت این است كه این مطالعه بر روی گزارش های خود شركت كنندگان در مورد تعداد چرت زدن ها متكی بوده و تعداد بیماری های قلبی نسبتا كمی (۱۵۵ مورد) در این گروه دیده شده است كه این امر سبب سخت تر شدن نتیجه گیری می شود. بگفته ویراستار این مقاله، در صورتیكه هنوز زود است تا در مورد تاثیر مثبت یا منفی چرت زدن برای سلامت قلب و بدن نتیجه بگیریم، این مطالعه نشان داده است كه پاسخ چیزی فراتر از یك بله یا خیر ساده است و باید اطلاعات بیشتری در مورد خواب های روزانه كسب نماییم. sciencealert ۲۱۲۱
منبع: بازار مقاله
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب