گمانه زنی دانشمندان درباره ابر ۱۵۰۰كیلومتری مریخ

گمانه زنی دانشمندان درباره ابر ۱۵۰۰كیلومتری مریخ بازار مقاله: در تازه ترین تصویری كه توسط فضاپیمای مارس اكسپرس متعلق به آژانس فضایی اروپا گرفته شده، توده سفیدرنگ طولانی مشاهده می گردد كه به فوران آتشفشانی شباهت دارد.



به گزارش بازار مقاله به نقل از نیویورك تایمز، بعد از انتشار این عكس گمانه زنی ها در مورد ماهیت چنین پدیده ای در مریخ افزایش یافت؛ به خصوص كه این توده ابر مانند، هزاران كیلومتر طول دارد.
برخی تحلیل گران مدعی شدند این ابر سفید رنگ نشانه ای از وجود آتش فشان فعال در كره مریخ در ۵۰ میلیون سال قبل بوده است. اما متخصصان این مساله را رد كرده اند.
الدار نو دبورا از پژوهشگران موسسه علمی پلنتری در تاسكون آریزونا اعتقاد دارد، این تصویر فقط نشان دهنده وجود یك ابر است و با عنایت به اینكه كره مریخ از درون بسیار سرد است، به هیچ عنوان نمی توان توده سفید رنگ مذكور را باقی مانده یك فوران آتشفشانی درنظر گرفت.
طول این ابر كه در تاریخ ۱۳ سپتامبر از آن تصویربرداری شده به ۱۵۰۰ كیلومتر می رسد. دانشمندان این نوع ابرها را ابر كروی می نامند كه معمولا در پایین كوه ها و به دنبال جریان یافتن هوای متراكم نزدیك به سطح زمین تشكیل می شوند. با كاهش بیشتر دمای هوا و جذب رطوبت ضخامت و گستردگی این ابرها هم بیشتر می گردد.
پیش از این تصاویر مشابهی از كره مریخ در سال های ۲۰۰۹، ۲۰۱۲ و ۲۰۱۵ گرفته شده بود كه ابرهای مشابهی را در سطح این سیاره نشان می داد. این ابرها به دانشمندان كمك می كنند تا تراكم ذرات معلق در جو كره مریخ را اندازه بگیرند.

1397/08/06
14:12:10
5.0 / 5
4851
تگهای خبر: پژوهش , دانشمند , علم , فضا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
بازار مقاله MarketDoc
marketdoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار مقاله محفوظ است

بازار مقاله

فروش مقالات و کتب علمی