طرح دانش بنیان دستگاه کتتر انتقال جنین برنده مسابقه شکوفا شد

طرح دانش بنیان دستگاه کتتر انتقال جنین برنده مسابقه شکوفا شد بازار مقاله: طرح دانش بنیان «تولید محصولات پزشکی برای ناباروری- کتتر انتقال جنین» در هجدهمین قسمت از مسابقه تلویزیونی «شکوفا»، با رأی داوران از میان سه تیم شرکت کننده به عنوان تیم برگزیده برگزیده شد و این طرح جهت سرمایه گذاری عموم مردم روی سکوی تامین مالی جمعی هم آشنا قرار گرفت.


به گزارش بازار مقاله به نقل از ایسنا، هجدهمین قسمت از مسابقه بزرگ تلویزیونی شکوفا با رقابت سه شرکت دانش بنیان با طرح های «تولید موتور BLDC»، «تولید محصولات پزشکی برای ناباروری- کتتر انتقال جنین» و «تولید روغن موتور متالوسرامیک» از شبکه یک سیما پخش گردید.
داوران هجدهمین قسمت مسابقه شکوفا، دکتر محمدحسین سجادی نیری، مهندس مجید دهبیدی پور، مهندس مونا ناصری، مهندس میلاد منشی پور بودند.
در این مسابقه، شرکت دانش بنیان از استان تهران با طرح «تولید محصولات پزشکی برای ناباروری- کتتر انتقال جنین» با رأی داوران، از میان سه تیم شرکت کننده به عنوان تیم برگزیده برگزیده شد و این طرح جهت سرمایه گذاری عموم مردم روی سکوی تامین مالی جمعی هم آشنا (hamashena.ir) قرار گرفت.
دکتر محسن خدادادی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان اظهار داشت: فعالیت این شرکت از سال ۱۳۹۸ و در قالب یک استارتاپ در شتابدهنده ای، با تولید یکی از محصولات مصرفی حوزه درمان ناباروری شروع شد. هسته اولیه این شرکت متشکل از تیمی از فارغ التحصیلان دانشگاه های علم و صنعت و خواجه نصیرالدین طوسی بود. ظرف مدت یک سال، نمونه اولیه این محصول تولید و آزمایش های بالینی آن انجام شد و فروردین ۱۴۰۰ موفق به دریافت مجوز تولید این محصول شدیم و یک ماه بعد، خط تولید با ظرفیت ۵۰۰ عدد در ماه افتتاح شد و توانستیم ۳۰ درصد سهم این محصول در بازار را در اختیار بگیریم.
وی ادامه داد: یکی از محصولاتی که در شرکت ما تولید می شود و در مسابقه شکوفا آنرا معرفی کردیم، «کتتر انتقال جنین» است که در آخرین مرحله پروسه IVF مورد استفاده قرار می گیرد. انتقال جنین حاصل از روش لقاح خارج رحمی (IVF) به داخل رحم مادر با کمک این کتتر استفاده می شود.
خدادادی اشاره کرد: در زمانی که تولید این محصول را شروع کردیم، هیچ تولیدکننده داخلی برای این محصول وجود نداشت و در کشور تنها از نمونه های اروپایی و آمریکایی استفاده می شد و حتی نمونه های ژاپنی، چینی و حتی فرانسوی در کشور مورد تایید نبودند. شرکت ما، اولین تولیدکننده کتتر انتقال جنین در کشور محسوب می شود؛ البته امسال دو شرکت به جمع تولیدکنندگان این محصول اضافه شده اند.
خدادادی تصریح کرد: موفق شده ایم این محصول را بصورت کامل در داخل کشور تولید نماییم و حتی طراحی و ساخت کامل خط تولید در داخل انجام شده است. خاصیت اصلی محصول تولیدی، کیفیت بالای این کتتر است و در حال حاضر، پرفروش ترین محصول این حوزه محسوب شده و سهم ۶۰ درصدی بازار را به خود مختص کرده است. مراکز معتبر درمان ناباروری در کشور همچون پژوهشگاه رویان، مرکز درمان ناباروری پژوهشگاه ابن سینا، بیمارستان شریعتی و... همگی از محصول کتتر انتقال جنین تولیدی شرکت ما استفاده می نمایند و توانسته ایم جایگزین برندهای خارجی شویم.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان اظهار داشت: محصول کتتر انتقال جنین با توجه به این که در آخرین مرحله سیکل انتقال جنین مورد استفاده قرار می گیرد، بیش از قیمت، کیفیت آن حائز اهمیت می باشد. جنینی تشکیل شده است و تنها امید یک خانواده برای فرزنددارشدن است، بدین سبب ریسک قیمت درباب این محصول اتفاق نمی افتد و نکته حائز اهمیت، کیفیت بالای این محصول است تا این پروسه به خوبی صورت گیرد. کیفیت این محصول نیز به آسانی قابل اندازه گیری است و برمبنای نرخ باروری موفق، می توان کیفیت محصول را ارزیابی کرد.
وی تصریح کرد: محصولی با کیفیت و مورد تایید مراکز درمان ناباروری کشور ساخته ایم و از نظر قیمت نیز با عنایت به این که ۱۰۰ درصد این محصول در داخل کشور تولید می شود، این محصول ۴۰ درصد ارزان تر از نمونه های خارجی است و در نهایت می تواند هزینه سیکل نهایی IVF را تقریباً ۱۰ درصد کم کند.
خدادادی اظهار داشت: سالانه در کشور به حدود ۱۲۰ هزار کتتر انتقال جنین نیاز داریم؛ اما این عدد، رقم بسیار کمی نسبت به تعداد زوج های نابارور در کشور است. برمبنای آمار حدود ۳ میلیون زوج نابارور در کشور داریم که تعداد کمی وارد پروسه درمان می شوند و بازار این محصول درصورتی که سیاستگذاری های خوبی در عرصه (پوشش بیمه ای) درمان ناباروری صورت بگیرد، بسیار گسترده و تا حدود ۶۰۰ هزار کتتر در سال مورد نیاز خواهد بود. باتوجه به نیاز فعلی کشور، توان تولید ماهانه شرکت ۱۰-۸ هزار کتتر است و باتوجه به اندازه و سهم ما از این بازار، سالانه ۶۰ هزار کتتر را تولید می نماییم.
وی اشاره کرد: در کنار این محصول، سال ۱۴۰۱ تولید و گرفتن مجوز تولید ۳ محصول دیگر در عرصه درمان ناباروری را شروع کردیم که یکی از این محصولات، سوزن اسپراسیون و جمع آوری تخمک است. این محصول که از نیمه دوم سال ۱۴۰۲ به بازار ارائه شد و سهم خوبی از بازار را نیز به خود مختص کرده است و برنامه ریزی داریم که این ظرفیت را در سال آینده افزایش دهیم.
وی اظهار داشت: صادرات تجهیزات تخصصی پزشکی یک پروسه زمان بر است و برای عرضه محصولات حوزه درمان ناباروری به بازارهای خارجی، نیازمند دریافت تاییدیه های مختلفی هستیم. در چند کشور همچون روسیه، پاکستان و لبنان این پروسه را از سال قبل آغاز نموده و در حال گرفتن تاییدیه های لازم هستیم و صادرات غیررسمی به برخی کشورها شروع شده است.
خدادادی افزود: تمام استانداردهای لازم اداره کل تجهیزات پزشکی کشور را گرفتن کرده ایم و باتوجه به اهمیت کیفیت بالای این محصول، ۳ آزمایش بالینی تکمیلی را نیز در مراکز پژوهشگاه رویان و پژوهشگاه ابن سینا تهران انجام دادیم که در همه این مراکز، محصول ما مورد تایید قرار گرفته است. در عین حال ISO۱۳۴۸۵ مخصوص تجهیزات پزشکی را گرفتن کرده و در حال اقدام برای گرفتن استاندارد اتحادیه اروپا (CE) نیز هستیم.
وی ادامه داد: در عرصه تجهیزات پزشکی بحث نقدینگی مطرح است و خیلی از مراکز باتوجه به برخی بد عهدی های شرکت های بیمه نمی توانند در زمان مشخص شده، تعهدات مالی خودرا تسویه کنند. می خواهیم با بهره گیری از مبلغی که به شکل تامین مالی جمعی در مسابقه شکوفا جذب می نماییم، خط اعتباری برای مراکز درمان ناباروری ایجاد نماییم تا بتوانند از ما خرید غیرنقدی داشته باشند. درعین حال امیدواریم بحث صادرات به روسیه و پاکستان صورت بگیرد و در این شرایط باید ظرفیت تولید خودرا افزایش دهیم.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان اظهار داشت: در حال حاضر خط تولید محصولات ما در تهران مستقر است، اما بحث راه اندازی کارخانه در شهرستان گناباد در استان خراسان رضوی را دنبال می نماییم. برای تولید این ۴ محصول در عرصه درمان ناباروی ۵۰ نفر مشغول فعالیت هستند که با راه اندازی کارخانه و افزایش ظرفیت تولید، تعداد نیروهای شاغل حداقل تا ۳۰ درصد افزایش پیدا خواهدنمود.
به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، یکی از اثرات مثبت بحث تامین مالی جمعی، مشارکت دادن مردم در تولید ملی است. بسیاری علاقمند مشارکت در این زمینه هستند، اما زمان و تخصص کافی برای این کار را ندارند و مسابقه شکوفا، بستری مناسب برای مشارکت دادن عموم مردم با سرمایه های هرچند اندک، در پروسه تولید ملی است.
میزان سرمایه درخواستی این شرکت برای اجرای پروژه ۱۵ میلیارد تومان، مدت زمان سرمایه گذاری و اجرای پروژه ۱۲ ماه و میزان سود پیش بینی شده ۴۰ درصد سالیانه خواهد بود. اصل سرمایه مشارکت کنندگان در این طرح پس از یک سال بازپرداخت خواهد شد.
علاقه مندان به سرمایه گذاری در این طرح دانش بنیان می توانند بوسیله سکوی تامین مالی جمعی هم آشنا (hamashena.ir) در این طرح مشارکت کنند.




1402/12/16
11:10:51
5.0 / 5
330
تگهای خبر: استاندارد , پزشك , پزشكی , پژوهش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
بازار مقاله MarketDoc
marketdoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار مقاله محفوظ است

بازار مقاله

فروش مقالات و کتب علمی