تصویر جدید جیمز وب از یک کهکشان مارپیچی میله ای

تصویر جدید جیمز وب از یک کهکشان مارپیچی میله ای بازار مقاله: به گزارش بازار مقاله، تلسکوپ فضایی جیمز وب، تصویر جدیدی از یک کهکشان مارپیچی میله ای ثبت کرده است.



به گزارش بازار مقاله به نقل از ایسنا و به نقل از دیجیتال ترندز، جدیدترین تصویر از تلسکوپ فضایی جیمز وب، نمایش خیره کننده ای از غبار و ستارگان است که کهکشان مارپیچی میله ای ان جی سی ۵۰۶۸ (NCG ۵۰۶۸) را در فاصله ۱۷ میلیون سال نوری از ما می سازند.

مانند کهکشان راه شیری، این کهکشان دارای یک میله مرکزی است که در مقایسه با بازوهایی که از مرکز کهکشان بیرون می آیند، ناحیه متمرکزتری از ستارگان و غبار بشمار می رود.

این تصویر با استفاده از دو ابزار وب به نامهای ابزار مادون قرمز میانی (MIRI) و دوربین مادون قرمز نزدیک (NIRCam) ثبت شده است. وب با نگاه کردن در طول موج های میانی و نزدیک مادون قرمز، می تواند مشخصه هایی مانند چرخش غبار و گاز و همینطور ستارگان این منطقه را همراه با میله کهکشان که در قسمت سمت چپ بالای تصویر می درخشد، تشخیص دهد.

میله یک کهکشان مارپیچی میله ای معمولاً منطقه ای شلوغ از شکل گیری ستارگان است، ازاین رو این تصویر بعنوان بخشی از مطالعه ای در مورد تشکیل ستاره ها در کهکشان های مجاور به ثبت رسید.

در پروژه «فیزیک با تفکیک زاویه ای بالا در پروژه کهکشان های نزدیک» (PHANGS) هر دو تلسکوپ فضایی وب و هابل به همراه تلسکوپ های زمینی دیگر مانند تلسکوپ بسیار بزرگ (VLT) و آرایه بزرگ میلی متری/زیر میلی متری آتاکاما شرکت دارند. این پروژه، بررسی و کاوشی است که می تواند تصاویر با وضوح بالا مانند این مورد از مناطق تشکیل ستارگان عرضه نماید.



دانشمندان تاکید می کنند، در این پروژه، تلسکوپ جیمز وب تصاویری از ۱۹ کهکشان ستاره ساز مجاور را جمع آوری کرد، که ستاره شناسان سپس می توانند آنها را با کاتالوگ های هابل از ۱۰ هزار خوشه ستاره ای، نقشه برداری طیف سنجی از ۲۰ هزار سحابی ستاره زا توسط تلسکوپ بسیار بزرگ و ۱۲ هزار ابر مولکولی تیره و متراکم که توسط آرایه میلی متری/زیر میلی متری بزرگ آتاکاما (ALMA) شناسایی شده است، ترکیب کنند. این مشاهدات طیف الکترومغناطیسی را در بر می گیرد و فرصتی بی سابقه به ستاره شناسان می دهد تا جزئیات تشکیل ستاره ها را با هم ادغام کنند.

وب به صورت ویژه برای مطالعه تشکیل ستاره ها مفید می باشد، چونکه این فرایند در طول موج های فروسرخ دیده می شود. این توانایی به ابزارهای آن اجازه می دهد تا از میان ابرهای غباری که در طول موج نور مرئی تار دیده می شوند، عبور کند.

تصویر دیگری از این کهکشان هم توسط ابزار مادون قرمز میانی و دوربین مادون قرمز نزدیک انتشار یافته است. این تصویر هسته و بخشی از یک بازوی مارپیچی این کهکشان را نشان داده است.




1402/03/14
13:13:59
5.0 / 5
386
تگهای خبر: دانشمند , دوربین , شركت , فضا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۱
بازار مقاله MarketDoc
marketdoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار مقاله محفوظ است

بازار مقاله

فروش مقالات و کتب علمی