در گزارش بازار مقاله اعلام شد؛
جزئیات تمام فازهای درمانی كرونا
به گزارش بازار مقاله رئیس كمیته علمی مقابله با كرونا با اشاره به اینكه تمام روش های درمانی در كشور در حال بررسی است، اظهار داشت: البته كه همه دنیا پیگیر هستند اما باید برای درمان كرونا به یك اجماعی رسید و آنرا اجرایی كرد.
دکتر مصطفی قانعی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار نمود: در جلسه های گذشته کمیته علمی مبحث درمانی کووید ۱۹ بحث شد و نخستین سوالی که عنوان شد این بود که با این ویروس چه صدمه ای به ریه وارد شده و برای این صدمه چه درمان هایی پیشنهاد می شود.
رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا با اشاره به اینکه درمان کرونا چندین فاز دارد، بیان نمود: در درمان این بیماری چندین فاز داریم که باید به ازای هر مرحله ای، درمان خاص خودش را پیشنهاد کنیم؛ مرحله نخست درمانی، حضور ویروس و تکثیر آن است یعنی در حالیکه ویروس در حال تکثیر است، همزمان التهاب ریه شروع می شود؛ وقتی التهاب ریه پیش می رود هم امکان دارد فرد بهبود پیدا کند یا از سوی دیگر منجر به تشدید بیماری شود که به آی سی یو منتقل شود که در این صورت ما به درمان دیگری نیازی داریم.
وی درمورد روش های درمانی که برای هر یک از این فازها در کمیته علمی عرضه می شود، تصریح کرد: جلسه آتی روش هایی پیشنهاد می شود که بر مبنای صدمه های وارده در زمان مختلف در بدن شخص بیمار است؛ ما در این فرایند به درمان های گوناگونی نیاز داریم که این درمان ها می تواند تا حدی با هم همپوشانی داشته باشند.
قانعی تصریح کرد: همینطور تابحال چندین درمان ضد التهابی هم پیشنهاد شده اما باید بررسی نماییم که کدام مقرون به صرفه و در کشور موجود است و کدام در کل کشور قابل انجام است که این جای بحث و بررسی دارد. ما حالا با این اوصاف تنها درمان مرحله یا فاز اول افراد مبتلا را داریم که هنوز فازهای دو و سه هنوز در پروتکل درمانی نیامده است.
به گفته دبیر ستاد توسعه زیست فناوری، آنچه که هم اکنون برای درمان کرونا داریم صرفا درمان ضد ویروس می باشد و درمان ضد التهابی نداریم که محققان حالا روی درمان های ضد التهابی متمرکز می شوند و اگر این کار تمام شود روی درمان هایی که در «آی سی یو» باید صورت بگیرد باید متمرکز شوند.
وی با اشاره به یکی از درمان ها اظهار داشت: یکی از درمان هایی که تازه شروع شده استفاده از «کورتون» است؛ همینطور «اکتمرا» از دیگر درمان هایی است که اخیرا شروع شده و باید نتایج آن در کمیته علمی مورد بررسی قرار بگیرد.
وی اضافه کرد: هم اکنون درمان های ضد التهابی زیادی وجود دارد که باید ببینیم کدام یک در کشور ما امکان پذیر است.
قانعی در پاسخ به اینکه این تحقیقات ضد ویروس و ضد التهاب برای پیک دوم شیوع کووید ۱۹ در پروتکل درمانی وارد می شود یا خیر اظهار داشت: هنوز درمان های ضد ویروس نداریم و الان متمرکز به این مورد هم هستیم؛ البته که کل دنیا پیگیر این قضیه هستند که چاره و درمانی برای درمان کووید ۱۹ بیابند و این راه ها مختص ایران نیست.
وی با تاکید بر اینکه پیشنهاداتی در زمینه درمان ها عرضه می شود و در کمیته علمی مورد بحث قرار می گیرد که آیا این در کشور قابل اجرا هست یا خیر، اظهار داشت: در آن صورت در اختیار پزشک قرار می گیرد که این مورد زمان بر است؛ چونکه باید کل دنیا روی یک درمانی به اجماع برسند.
رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا در مورد روش های متفرقه ای که در بیمارستان ها از جانب پزشکان برای درمان بیماران مبتلا به کرونا انجام می شود، اظهار داشت: وقتی پزشکی می بیند که حال بیمارش وخیم است ترتیبی اتخاذ و با تصمیم خود در جهت بهبود حال بیمار تلاش می کند؛ در واقع هر پزشک از هر روشی برای درمان بیمارش استفاده می نماید و مسئولیت آن با خودش است. اما اگر یک روشی بخواهد در کل کشور اجرایی شود باید در کمیته علمی به تایید برسد و بعد در پروتکل درمانی وارد شود.
منبع: بازار مقاله
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب