با حضور شخصیت های برجسته علمی و فناوری كشور؛

برگزاری اولین نشست کمیته علمی جایزه فناوری روستا آزاد

برگزاری اولین نشست کمیته علمی جایزه فناوری روستا آزاد به گزارش بازار مقاله، اولین نشست کمیته ی علمی جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد با هدف بررسی شاخصه های ارزیابی و انتخاب آثار، انتشار فراخوان و زمانبندی نخستین دوره اعطای جایزه برگزار گردید.



به گزارش بازار مقاله به نقل از مهر، اولین نشست کمیته ی علمی جایزه روستاآزاد، به میزبانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و با حضور روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و رئیس شورای سیاست گذاری جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد؛ سیدمحمدصادق امامیان، هم بنیانگذار اندیشکده حکمرانی شریف و عضو شورای سیاست گذاری جایزه؛ محمودرضا آقامیری، رئیس دانشگاه شهید بهشتی و عضو کمیته ی علمی جایزه؛ شقایق حق جوی جوانمرد، رئیس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی؛ مصطفی زمانیان، رئیس مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری و عضو شورای سیاست گذاری جایزه؛ سعید جبل عاملی، رئیس دانشکده مدیریت، اقتصاد و مهندسی پیشرفت دانشگاه علم و صنعت و عضو کمیته ی علمی جایزه، مجید دهبیدی پور، مشاور رئیس دانشگاه صنعتی شریف و عضو کمیته ی علمی جایزه و علی اکبر متکان، دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو ایران برگزار گردید.
تمام خصوصیت های مرحوم دکتر روستاآزاد در کانون توجه باشد
روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در این جلسه اظهار داشت: انسان ها دارای خصوصیت های گوناگونی هستند به نحوی که برخی به قله های رفیع دست می یابند. هنگامی که به خصوصیت های دکتر روستاآزاد توجه می نماییم نباید به دنبال یک خصوصیت خاص باشیم چون که ایشان دارای خصوصیت های مختلف و متمایز بسیاری بود.
لزوم تکثیر الگوهای مدیریتی دکتر روستا آزاد
مصطفی زمانیان، رئیس مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری در اولین نشست کمیته ی علمی جایزه دکتر روستا آزاد اظهار نمود: این جایزه در حوزه فناوری و حکمرانی به نام دکتر روستاآزاد مزین شده است و به این بهانه ترویج سبک مدیریتی دکتر روستاآزاد از اهمیت فراوانی برخوردار می باشد و این شیوه باید تکثیر یابد. حکمرانی کشور به الگوهای مدیریتی دکتر روستاآزاد نیاز دارد چونکه الگوهای مدیریتی دکتر روستا آزاد در زمینه حکمرانی جزو موارد شاخص بشمار می رود.
تحول خواهی؛ خصوصیت بارز دکتر روستا آزاد
سعید جبل عاملی، رئیس دانشکده مدیریت، اقتصاد و مهندسی پیشرفت دانشگاه علم و صنعت اظهار نمود: تحول آفرینی جزو خصوصیت های شاخص دکتر روستا آزاد بشمار می رود. منظور از تحول خواهی دکتر روستا آزاد اینست که تمام اقدامات این چهره پرارزش به یک نقطه عطف تبدیل می شد.
همچنین مجید دهبیدی پور، مشاور رئیس دانشگاه صنعتی شریف در این جلسه اظهار داشت: «توجه به توسعه نهادی» از خصوصیت های خاص دکتر روستاآزاد بشمار می رود و این مورد در تمام اقدامات و دستاوردهای ایشان مشهود است.
وی افزود: ایشان تاکید داشت که پایداری و استمرار در انجام فعالیتها به صورت پیوسته و پشت سر هم اتفاق بیفتد و همواره این مورد را در کانون توجه قرار می داد.
شاخصه های حکمرانی خوب در جایزه روستاآزاد مورد توجه قرار گیرد
شقایق حق جو هم در این نشست اظهار نمود: هنگامی که از حکمرانی خوب سخن به میان می آید باید از ادبیات پیشرفته این حوزه در دنیا استفاده نماییم. هنگامی که از حکمرانی سخن به میان می آید باید بدانیم که چه مواردی سبب اثربخشی بیشتر می شود و این مولفه ها باید در کانون توجه قرار گیرد.
وی اظهار داشت: تحول خواهی سبب برتری یک فرد یا یک مبحث می شود؛ ازاین رو یک اثر برگزیده باید تحول خواه باشد و در راه رو به جلو حرکت نماید.
رئیس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی با اشاره به اینکه تحول خواهی جزو خصوصیت های دکتر روستا آزاد بود، اضافه کرد: ایشان، جسارت و شجاعت تحول خواهی را داشت و این ویژگی، او را نسبت به دیگران متمایز کرده بود.
همچنین محمودرضا آقامیری، رئیس دانشگاه شهید بهشتی در اولین نشست کمیته ی علمی جایزه روستاآزاد بر لزوم ایجاد وجه تمایز این جایزه تصریح کرد و تفاوت در حوزه های اعطای جایزه و شاخصهای ارزیابی را خواهان شد.
توجه ویژه به فناوری حکمرانی در جایزه روستا آزاد
سیدمحمدصادق امامیان در این جلسه با اشاره به اینکه جایزه روستاآزاد ۴ محور را برای اعطای جایزه در کانون توجه قرار داده، اظهار نمود: ۴ محور «فناوری»، «دیپلماسی نخبگانی»، «سیاست پژوهی» و «فناوری نرم» را برای اعطای جایزه در کانون توجه قرار داده ایم.
وی با اشاره به اینکه اولین دوره جایزه روستاآزاد همزمان با دومین سالگرد درگذشت این استاد فقید برگزار می شود، اضافه کرد: آیین اختامیه و اعطای جایزه به برگزیدگان، ۱۹ مهرماه برگزار می گردد. هدف از برگزاری این جایزه، تقدیر از جایگاه و مقام این استاد پرارزش است.
هم بنیانگذار اندیشکده حکمرانی شریف در رابطه با اقدامات مرحوم دکتر روستاآزاد تصریح کرد: مرحوم روستاآزاد از منظر علمی و ارزشی از جایگاه والایی برخوردار بود و تلاش می کرد با شناسایی افراد مستعد و استعدادهای درخشان از آنها برای مسائل حکمرانی بهره ببرد.
وی در رابطه با لزوم بکارگیری فناوری در زمینه حکمرانی اظهار داشت: تجربه دوران کرونا نشان داد فناوری می تواند در حکمرانی بسیار اثرگذار باشد. با عنایت به تأثیر فناوری در حکمرانی دنیای امروز به مبحث فناوری توجه ویژه در این جایزه شده است.
امامیان در رابطه با دیپلماسی نخبگانی اظهار داشت: گاهی اوقات به علت قطع ارتباط و ایزوله کردن محیط با فضای رسمی بین المللی ارتباط نداریم و بنابراین فضای سنگین در بین جامعه نخبگانی ایجاد می شود. با عنایت به شرایط موجود باید گفت دیپلماسی نخبگانی می تواند به مبحث حکمرانی کمک نماید.
امامیان با اشاره به اینکه کمیته ی علمی جایزه روستاآزاد، برگزیدگان این جایزه را انتخاب می کند، اضافه کرد: ۶۰ سکه بهار آزادی، ۱۰۰ میلیاردریال تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی، مدال و سپاس نامه به برگزیدگان اعطا می شود. فراخوان جایزه بزودی منتشر می شود.


منبع:

1403/04/01
12:59:18
5.0 / 5
255
تگهای خبر: استاد , دانش بنیان , دانشگاه , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
بازار مقاله MarketDoc
marketdoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار مقاله محفوظ است

بازار مقاله

فروش مقالات و کتب علمی